Altijd de juiste fotograaf     Persoonlijke benadering     Dichtbij     Natuurlijke, ontspannen fotosessies

Zwangerschapsshoot in Uw woonplaats

Bereken je tarief

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Zo bijzonder hoe je buik begint te groeien en hoe weg de grote broer of zus nu al is van de baby. Dat is het helemaal waard om vastgelegd te worden in een mooie zwangerschapsshoot. Dit is uiteraard mogelijk in Uw woonplaats.

Kies de juiste locatie in Uw woonplaats

Met een zwangerschapsshoot is het doel van de fotograaf uit Uw woonplaats om jou met je buik en je partner zo mooi mogelijk vast te leggen. Eventueel met grote broer(s) en/of zus(sen) erbij die het plaatje compleet maken. Wat een gezellige boel! De liefde voor het mensje in die mooie ronde buik is overduidelijk te zien op de foto's. Je buik is het mooist rond 32, 33 weken dus daar zou je rekening mee kunnen houden bij het plannen van de shoot. Als gezin vormen jullie een harmonie die je natuurlijk terug wilt zien op de foto's. Dit kan heel makkelijk door de kleding op elkaar af te laten stemmen. Dit doe je door dezelfde kleuren en kledingstijlen aan te trekken. Verder is het leuk om voor eventuele kinderen wat attributen mee te nemen, zoals een kleed, een hoed of een voetbal. Zo voelen de kinderen zich helemaal op hun gemak en ontstaan er leuke, spontane foto's.

Duur hoeft een zwangerschapsshoot niet te zijn

Duur hoeft een zwangerschapsshoot niet te zijn: voor een zeer bijzondere prijs boek je al een shoot voor twee tot vier personen in Uw woonplaats. Kijk op de tarievenpagina voor meer tarieven en informatie over de verschillende pakketten die we in Uw woonplaats aanbieden. We zien jullie boeking tegemoet!

Kortom: een betere manier om een zwangerschapsshoot dicht bij huis te boeken kunt u zich niet wensen. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan om de zwangerschapsshoot in Uw woonplaats van uw dromen mee te maken.

 

FotografenWij hebben voor u de volgende fotografen gekozen:

Karen

Karen

Annebel

Annebel

Femke

Femke

Mariska

Mariska

Laura

Laura

Henrike

Henrike

Emma

Emma

Ado

Ado

Alinda

Alinda

Coen

Coen

Zoë

Zoë

Marieke

Marieke

Martin

Martin

Roelien

Roelien

Marline

Marline

Madelon

Madelon

Susan

Susan

Nuran

Nuran

Jorien

Jorien

Sara

Sara

Renke

Renke

Bereken de prijs

Type shoot

Familie-/vriendenshoot
Loveshoot
Zwangerschapsshoot
Overige:

Aantal personen

1 persoon
2-4 personen
5-10 personen
> 10 personen

Aantal foto's

Meer foto's mogelijk tegen bijbetaling
5 nabewerkte foto`s
15 nabewerkte foto`s

Gewenste datum
 

 

 

Klik hier om een overzicht te zien van plaatsen waar wij een leuke fotoshoot aan kunnen bieden:
Aadorp , Aardenburg , Achlum , Aerdt , Alem , Alteveer gem de Wolden , Ammerstol , Anerveen , Antwerpen , Arkel

Impressie

Hierbij een impressie van onze fotoshoots

random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image

Contact