Altijd de juiste fotograaf     Persoonlijke benadering     Dichtbij     Natuurlijke, ontspannen fotosessies

Zakelijke shoot in Uw woonplaats

Bereken uw tarief

De tijd dat u een vakantiekiekje kon gebruiken als zakelijk portret is voorbij. Voordat u het weet heeft men via internet of sociale media al een eerste indruk opgedaan van u, uw medewerkers, uw bedrijf of organisatie. En u krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Daarom is het belangrijk om over een zakelijk portret te beschikken. Wij kunnen dit voor u verzorgen in Uw woonplaats.

Een zakelijke shoot in Uw woonplaats

Een zakelijke shoot brengt uw bedrijf in Uw woonplaats uitgelicht in beeld. Foto's die dezelfde kwaliteit uitstralen als uw onderneming geven uw communicatie meer uitstraling. Dat geldt voor uw flyers en brochures, jaarverslagen en voor uw website. De persoon achter de organisatie in Uw woonplaats blijft belangrijk. Een goede portretfoto maakt een professionele eerste indruk. Dat is zo voor de zakelijke communicatie, maar ook voor de sociale media. Met een zakelijk portret kunnen u en uw medewerkers zich steeds goed presenteren. Het is bij ons mogelijk om voor &eecute;&eecute;n persoon zakelijke portretfoto's te laten maken, met al uw medewerkers of een foto-impressie van uw bedrijf. Dit gebeurt het liefst op een locatie in Uw woonplaats die bij uw werk past, zodat de foto's natuurlijk en betrouwbaar over komen.

Zakelijke shoots zijn zeer situatieafhankelijk.

Zakelijke shoots in Uw woonplaats zijn zeer situatieafhankelijk. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen en uw wensen kenbaar te maken zodat wij een offerte voor u kunnen samenstellen. Als u zakelijke portretfoto's van u zelf wilt laten maken voor bijvoorbeeld LinkedIn of uw website, dan bieden we verschillende pakketten aan die u hieronder kunt bekijken. We zien uw boeking tegemoet!

 

 

 

Klik hier om een overzicht te zien van plaatsen waar wij een leuke fotoshoot aan kunnen bieden:
Aadorp , Aardenburg , Achlum , Aerdt , Alem , Alteveer gem de Wolden , Ammerstol , Anerveen , Antwerpen , Arkel

Impressie

Hierbij een impressie van onze fotoshoots

random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image

Contact