Altijd de juiste fotograaf     Persoonlijke benadering     Dichtbij     Natuurlijke, ontspannen fotosessies

Vriendenshoot in Uw woonplaats

Bereken je tarief

Wat is er leuker dan een gezellig uurtje met vrienden in Uw woonplaats op de foto? Wij komen naar Uw woonplaats om jullie vriendenshoot vast te leggen Kletsen, plezier maken en laten zien hoe veel jullie om elkaar geven terwijl de fotograaf dit vastlegt: dat is de definitie van een leuke vriendenshoot.

Met je vrienden uit Uw woonplaats op de foto

Je hoeft niet bang te zijn om te poseren, want het is de missie van de fotograaf om jullie op een spontane en ongedwongen manier op de foto te zetten. Kies een toffe locatie in Uw woonplaats uit die bij jullie past, zoals een bos, het strand of juist een stedelijke omgeving in de buurt van Uw woonplaats. Ook kun je leuke attributen meenemen die bij jullie vriendschap passen, bijvoorbeeld een muziekinstrument, accessoires zoals hoeden en noem maar op. Het is bovendien erg mooi als je er een beetje hetzelfde uitziet qua kleding. Spreek bijvoorbeeld bepaalde kleuren af om samen een prachtige harmonie te vormen. Maar vooral: geniet van elkaar en het moment! De foto's die je later zult ontvangen zijn een fantastische herinnering aan jullie vriendschap. De emotionele waarde van deze herinnering wordt elk jaar groter, dus aarzel niet langer een boek een vriendenshoot in Uw woonplaats.

Om de prijs hoef je het niet te laten

Om de prijs hoef je het niet te laten: voor een extra voordelig tarief boek je al een vriendenshoot tussen de twee en vier personen. Kijk voor meer informatie over de tarieven en verschillende pakketten die we in Uw woonplaats aanbieden op de pakkettenpagina. We zien je boeking graag tegemoet!

Kortom: een betere manier om een vriendenshoot dicht bij huis te boeken kunt u zich niet wensen. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan om de vriendenshoot in Uw woonplaats van uw dromen mee te maken.

 

 

FotografenWij hebben voor u de volgende fotografen gekozen:

Karen

Karen

Annebel

Annebel

Femke

Femke

Mariska

Mariska

Laura

Laura

Henrike

Henrike

Emma

Emma

Ado

Ado

Alinda

Alinda

Coen

Coen

Zoë

Zoë

Marieke

Marieke

Martin

Martin

Roelien

Roelien

Marline

Marline

Madelon

Madelon

Susan

Susan

Nuran

Nuran

Jorien

Jorien

Sara

Sara

Renke

Renke

Bereken de prijs

Type shoot

Familie-/vriendenshoot
Loveshoot
Portretshoot
Overige:

Aantal personen

1 persoon
2-4 personen
5-10 personen
> 10 personen

Aantal foto's

Meer foto's mogelijk tegen bijbetaling
5 nabewerkte foto`s
15 nabewerkte foto`s

Gewenste datum
 

 

 

Klik hier om een overzicht te zien van plaatsen waar wij een leuke fotoshoot aan kunnen bieden:
Aadorp , Aardenburg , Achlum , Aerdt , Alem , Alteveer gem de Wolden , Ammerstol , Anerveen , Antwerpen , Arkel

Impressie

Hierbij een impressie van onze fotoshoots

random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image

Contact