Altijd de juiste fotograaf     Persoonlijke benadering     Dichtbij     Natuurlijke, ontspannen fotosessies

Trouw en bruiloftshoot in Uw woonplaats

Bereken je tarief

Bij het plannen van bruiloft komt een hoop kijken: overal moeten personen voor geregeld worden. Je wilt natuurlijk wel dat de grote dag op z'n mooist wordt vastgelegd, dus de fotograaf mag niet ontbreken. Bij ons kun je een trouwshoot boeken in Uw woonplaats om van jullie bruiloft een prachtige herinnering te maken.

De fotograaf komt naar Uw woonplaats

Je huwelijksdag is een van de mooiste dagen in je leven, een bewogen dag vol emoties. Een bruidsreportage in Uw woonplaats maakt van die momenten vol emotie een verhaal. Deze reportage staat garant voor veel sfeer, mooie details, unieke locaties en emotionele momenten. De fotograaf zal proberen een zo goed mogelijk beeld te geven van jullie dag in Uw woonplaats met ongedwongen en spontane foto's. Verder is het mogelijk om een videograaf te boeken, zodat de beelden nog meer tot leven komen.

Onze missie is dat trouwshoots helemaal passen bij de klant

Onze missie is dat trouwshoots helemaal passen bij de klant, dus we hebben geen kant-en-klare pakketten, maar laten jullie al je wensen aangeven en vervolgens stellen wij een offerte samen. Hoe lang wil je bijvoorbeeld dat er wordt gefotografeerd, een paar uur of de hele dag? Hoe veel foto's wil je ontvangen en wil je een luxe fotoboek of niet? Dit kan verder worden besproken in een kennismakingsgesprek met de fotograaf zodat de fotografie op jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld is. We zien jullie mail met wensen voor jullie bruidsfotografie vrijblijvend tegemoet!

Kortom: een betere manier om een trouwshoot dicht bij huis te boeken kunt u zich niet wensen. Voor een standaard shoot tekenen we € 75 euro per uur, maar voor een prijsopgave op maat neem je het beste contact met ons op. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan om de trouwshoot in Uw woonplaats van uw dromen mee te maken.

Klik hier om een overzicht te zien van plaatsen waar wij een leuke fotoshoot aan kunnen bieden:
Aadorp , Aardenburg , Achlum , Aerdt , Alem , Alteveer gem de Wolden , Ammerstol , Anerveen , Antwerpen , Arkel

Impressie

Hierbij een impressie van onze fotoshoots

random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image

Contact