Altijd de juiste fotograaf     Persoonlijke benadering     Dichtbij     Natuurlijke, ontspannen fotosessies

Familieshoot in Uw woonplaats

Bereken je tarief

Graag een familieshoot boeken? Bij deze shoot kunt u met uw gezin of met de hele familie op de foto. Een familieshoot is een fotosessie vol interactie, gezelligheid en emotie. Succes gegarandeerd! Wij kunnen een familieshoot mogelijk maken in Uw woonplaats

De fotograaf komt naar Uw woonplaats

De fotograaf komt naar Uw woonplaats en probeert alle mooie momenten die de familieliefde laten zien te vangen terwijl u geniet van elkaars aanwezigheid. Zoek een locatie uit die bij u past, zoals Uw woonplaats, het strand, het bos of iets anders in Uw woonplaats wat uw voorkeur heeft. Het belangrijkst is dat u een plek in of in de buurt van Uw woonplaats kiest waar u zich thuisvoelt. Neem gerust wat leuke attributen mee voor kinderen, zoals een kleed, hoed, voetbal o.i.d. Voor gezins- en familiefoto's is het sleutelwoord harmonie. Door middel van (zover mogelijk) dezelfde kleur en kleding kun je vermijden dat één persoon er duidelijk uitspringt qua outfit. Zo krijgt iedereen even veel aandacht op de foto! Niet alle mensen houden van poseren voor de camera, maar wees gerust, want dat hoeft zeker niet altijd. Familiefoto's worden op een vrije manier gemaakt en er wordt niets geforceerd voor het mooiste resultaat. Zo kunt u later met een glimlach de vrolijke, ontspannen foto's terugzien. De emotionele waarde van familiefoto's wordt elk jaar groter, dus het is het zeker waard om hierin te investeren.

Het leuke is dat een familieshoot helemaal niet prijzig hoeft te zijn

Het leuke is dat dit helemaal niet prijzig hoeft te zijn: En wij kunnen uw familieshoot verzorgen in Uw woonplaats. Voor meer informatie over de prijzen en verschillende pakketten die we in Uw woonplaats aanbieden kunt u op de pakkettenpagina kijken. We zien uw boeking graag tegemoet!

Kortom: een betere manier om een familieshoot dicht bij huis te boeken kunt u zich niet wensen. Aarzel niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan om de familieshoot in Uw woonplaats van uw dromen mee te maken.

 

FotografenWij hebben voor u de volgende fotografen gekozen:

Karen

Karen

Annebel

Annebel

Femke

Femke

Mariska

Mariska

Laura

Laura

Henrike

Henrike

Emma

Emma

Ado

Ado

Alinda

Alinda

Coen

Coen

Zoë

Zoë

Marieke

Marieke

Martin

Martin

Roelien

Roelien

Marline

Marline

Madelon

Madelon

Susan

Susan

Nuran

Nuran

Jorien

Jorien

Sara

Sara

Renke

Renke

Bereken de prijs

Type shoot

Familie-/vriendenshoot
Loveshoot
Portretshoot
Overige:

Aantal personen

1 persoon
2-4 personen
5-10 personen
> 10 personen

Aantal foto's

Meer foto's mogelijk tegen bijbetaling
5 nabewerkte foto`s
15 nabewerkte foto`s

Gewenste datum
 

 

 

Klik hier om een overzicht te zien van plaatsen waar wij een leuke fotoshoot aan kunnen bieden:
Aadorp , Aardenburg , Achlum , Aerdt , Alem , Alteveer gem de Wolden , Ammerstol , Anerveen , Antwerpen , Arkel

Impressie

Hierbij een impressie van onze fotoshoots

random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image

Contact