Altijd de juiste fotograaf     Persoonlijke benadering     Dichtbij     Natuurlijke, ontspannen fotosessies

Succesverhalen

Jouw succesverhaal

Wij geven invulling aan jouw succesverhaal. Op deze pagina enkele mensen die jou voor gingen met hun succesverhaal.

Wij blinken uit!

Ons eerste succesverhaal begint in Gorinchem. Waar het idee is ontstaan om een platform te gaan ontwikkelen voor fotografen uit heel Nederland en België. Onder de naam Uitblinkend hebben we hierbij het eerste succesverhaal neergezet.

Wij presenteren de fotografen op de juiste manier op onze website en we zorgen ervoor dat de juiste fotograaf wordt gekoppeld aan jou als klant. Wij zorgen er voor dat we alles van je weten zodat wij de juiste fotograaf of fotografen aan je kunnen presenteren. Zodra wij de fotograaf hebben gematcht die perfect bij jouw beleving past, dan stappen wij er tussenuit en maakt jouw fotograaf direct een afspraak met je. Vervolgens gaan wij ons weer concentreren op de volgende klant die weer heel andere wensen heeft, waarbij we opnieuw de juiste fotograaf zullen gaan zoeken.

Vanaf ons kantoor in Gorinchem kunnen we op deze manier snel schakelen om er voor te zorgen dat jouw fotoshoot meer wordt dan maar een setje foto's namelijk een succesverhaal! Onze specialisten zitten daarvoor dagelijks voor je klaar.

Sylvia uit Wapse (Drenthe)

Afgelopen januari hebben wij een fotoshoot gedaan en wij zijn zeer tevreden over de service van fotoshootboeken.nl en de manier hoe de fotograaf te werk ging. De foto’s waren van super kwaliteit en snel geleverd. Voor mij is Fotoshootboeken.nl een aanrader!

Ado heeft zijn bedrijf op de kaart gezet

Ado is een van onze fotografen met een succesverhaal:
Al 8 jaar ben ik gepassioneerd fotograaf. Sinds 2016 heb ik besloten om mijn passie naar beroep om te zetten en als professioneel fotograaf aan de slag te gaan. Mijn roots liggen in Bosnië en Herzegovina. Ik hou van reizen en uiteraard fotograferen. Tijdens mijn reizen probeer ik de mooiste momenten, landschappen en mensen te fotograferen.

Dankzij Fotoshootboeken.nl heeft Ado zijn passie kunnen tonen aan diverse klanten. Iedere fotoshoot is anders, uniek en bijzonder. En zeker ook een succesverhaal te noemen: Van mijn kant u commitment verwachten over hetgeen we hebben afgesproken. Indien u niet tevreden bent dan ga ik niet weg tot het wel zo is. Het gaat tenslotte om u en u mag kritisch zijn over mijn diensten.

Meer weten over Ado, of over onze vele andere fotografen, kijk dan op onze website onder het kopje fotografen.

Christa uit Gouda

Ik ging met 5 vriendinnen een weekendje op vakantie en we wilden deze ervaring voor altijd herinneren en dachten laten we maar een fotoshoot doen met zijn allen. We kwamen uit op fotoshootboeken.nl en we kregen daar direct een goed gevoel bij. Fotoshoot geboekt aan het strand dichtbij waar we verbleven en geen spijt gehad! Het weer zat mee en we kregen super mooie foto’s opgestuurd. Service en fotograaf top!

Wilnanda uit Brakel

Twee vriendinnen wilde hun fotoshoot graag eens combineren met een ballonvaart.

Via Ballonvaartmaken.com boekten zij hun ballonvaart welke dankzij de professionele fotograaf tot een onvergelijke ervaring is geworden. De juiste plek, juiste omgeving en de prachtige sfeer rondom de ballonvaart hebben er voor gezorgd dat zij terug kunnen kijken op een prachtige shoot.

Ook de ballonvaart was top! Een bijzondere ervaring die zij niet snel meer zullen vergeten. Meer foto's bekijk je op deze pagina. Wederom een succesverhaal dus.

 

Impressie

Hierbij een impressie van onze fotoshoots

random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image

Contact