Aanmelden bij Fotoshootboeken.nl

Wat doet Fotoshootboeken.nl?

Wij zijn een platform die de fotograaf met de klant koppelt. Via het platform kan de klant gemakkelijk aangeven waar hij naar op zoek is, waarna de klant direct zijn geschikte fotograaf uit kan kiezen.

Waarom Fotoshootboeken.nl?

Wij willen de jonge, of onbekendere (hobby)fotograaf een platform geven. Zonder investeringen, kan de fotograaf zich op ons platform presenteren aan potentiële klanten! Zelf een website onderhouden is daarom al niet persé nodig! Alle marketing, en social media activiteiten nemen wij namelijk al uit handen.

Hoe werkt Fotoshootboeken.nl voor de klant?

De klant geeft op de website zijn interesses aan, en onze database maakt daarbij een filter van fotograven. De klant kan vervolgens zijn keuze maken voor een fotograaf bijvoorbeeld aan de hand van het portfolio van de klant.

Hoe werkt Fotoshootboeken.nl voor de fotograaf?

Wij vinden het fijn als nieuwe fotograven zich bij ons aanmelden. Hierdoor heeft de klant een nog betere keuze. Wat fijn is, dat er geen directe kosten aan het platform verbonden zijn. Nu niet, maar ook nooit niet! Waar verdienen we dan door, vraag je je misschien af? Indien we een opdracht voor je hebben, houden wij 15% provisie in. De fotograaf stuurt ons een factuur van 85% van de verkoopprijs, waarvoor wij de shoot hebben verkocht. Dit bedrag sturen we dus altijd mee bij de opdracht, maar onze verkoopprijzen vindt je ook op onze website.

Hoe wordt de fotograaf gekozen?

We willen naar een systeem waarbij de klant zijn favoriete fotograaf uitkiest, maar indien de klant die keuze aan ons overlaat zullen wij de dichtstbijzijnde fotograaf benaderen voor deze shoot.

Hoe krijg ik de opdracht binnen?

Indien er een opdracht voor je is, krijg je een email van ons. Als je de gewenste datum niet kan weiger je eenvoudig de opdracht, en als je de opdracht zou kunnen doen kan je hem aannemen. We sturen je dan direct alle details toe, en de gegevens van de klant. Als er bijzonderheden zijn vermelden we dat natuurlijk ook.

Hoe kan ik me aanmelden?

Leuk dat je dit overweegt! We hebben een speciaal aanmeldformulier op onze website dat je kan invullen. Stuur ook wat portfolio foto’s mee, want daarmee kan je de klant wellicht overtuigen om voor jou te kiezen.

Wie zijn mijn toekomstige klanten?

Onze klanten zijn veelal consumenten, maar ook van zakelijke klanten hebben we weleens opdrachten. Bij de opdracht vermelden we dit natuurlijk, zodat je weet wat je aanneemt, of weigert.

Hoeveel extra klanten kan ik via jullie verwachten?

Om eerlijk te zijn, weten wij dat ook niet. We zitten momenteel nog in de beginfase van het platform en groeien goed. Maar de kans is groot dat het nog even duurt voordat er echt wat opdrachten zullen binnenkomen voor je.

Aanmelden als fotograaf bij Fotoshootboeken.nl

Lijkt jou het leuk om je te verbinden met ons platform? Wil je graag extra opdrachten en fotoshoots doen? Meldt je dan aan.

Enkel je voornaam, en foto’s zullen zichtbaar zijn op onze website.

Hartelijk dank voor jouw aanmelding! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op, en hopen op een leuke samenwerking.

Impressie

Hierbij een impressie van onze fotoshoots

random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image random image

Contact